WC DASKA BEMIS BUXTON ULTRA FIX WHITE Prikaži uvećano

WC DASKA BEMIS BUXTON ULTRA FIX WHITE

5160

Novi proizvod

Buxton ULTRA-FIX® dizajniran je za univerzalne wc školjke i izrađen je od izdržljivog, Tecnoplast termoplastičnog materijala.

Više detalja

199,00 kn s PDV-om

Više informacija

Buxton ULTRA-FIX® dizajniran je za univerzalne wc školjke i izrađen je od izdržljivog, Tecnoplast termoplastičnog materijala. Kromirani šarniri pružaju elegantan naglasak vašoj kupaonici i prilagođavaju se kako bi se postiglo savršeno prilagođavanje vašoj wc školjci. Ovo sjedalo sadrži ULTRA-FIX®: patentirani sustav pričvršćivanja koji uvijek ostaje čvrsto na mjestu. Donji dio matice se odstranjuje kada se postigne odgovarajuće zatezanje.

  • Materijal: tecnoplast
  • Težina: 
  • Šarniri: podesivi kromirani šarniri
  • Proizvođač: BEMIS

Bemis je krenuo sa proizvodnjom drvenih wc sjedala 1932. godine, a od 1952. godine koristi drvene ostatke i stvara wc sjedala od prešanog drveta. Od 1988. za proizvodnju svih wc sjedala u Bemisu se koriste ekološke boje na bazi voze. Svaki mjesec više od 1,9 milijuna kilograma post industrijskih ostataka reciklira se i stvaraju Bemis prešana wc sjedala. Svako prešano wc sjedalo izrađeno je od recikliranog drveta. To znači da su Bemis prešana wc sjedala ekološka budući da za njihovu proizvodnju nije posječeno niti jedno drvo. 95% proizvodnog škarta ponovno se reciklira i upotrebljava u proizvodnji.