WC DASKA NEW YORK ULTRA FIX WHITE BEMIS Prikaži uvećano

WC DASKA NEW YORK ULTRA FIX WHITE BEMIS

5159

Novi proizvod

New York Ultra-Fix™Silentium® je wc sjedalo dizajnirano za standardne wc školjke. Izrađeno je od American Innova® materijala što ga čini konzistentnijim od samog drveta.

Više detalja

299,00 kn s PDV-om

Više informacija

New York Ultra-Fix™Silentium® je wc sjedalo dizajnirano za standardne wc školjke. Izrađeno je od American Innova® materijala što ga čini konzistentnijim od samog drveta. Kromirani šarniri daju elegantan izgled vašoj kupaonici a funkcija sporog spuštanja sprječava buku i pričepljene prste. Zahvaljujući Ultra-Fix™ maticama wc sjedalo je ultra snažno pričvršćeno na wc školjku čime je onemogućeno svako pomicanje.

  • Materijal: American Innova®
  • Težina: 0,80kg
  • Šarniri: kromirani
  • Proizvođač: BEMIS Toilet Seats

Bemis je krenuo sa proizvodnjom drvenih wc sjedala 1932. godine, a od 1952. godine koristi drvene ostatke i stvara wc sjedala od prešanog drveta. Od 1988. za proizvodnju svih wc sjedala u Bemisu se koriste ekološke boje na bazi voze. Svaki mjesec više od 1,9 milijuna kilograma post industrijskih ostataka reciklira se i stvaraju Bemis prešana wc sjedala. Svako prešano wc sjedalo izrađeno je od recikliranog drveta. To znači da su Bemis prešana wc sjedala ekološka budući da za njihovu proizvodnju nije posječeno niti jedno drvo. 95% proizvodnog škarta ponovno se reciklira i upotrebljava u proizvodnji.