O nama

Plinex d.o.o. je obiteljsko poduzeće osnovano 1993. godine od strane Stipe Milardovića, a započelo je s proizvodnjom plinskih roštilja. Nakon početka plinifikacije grada Slavonskog Broda poduzeće vidi priliku za nove djelatnosti i započinje s montažom i prodajom opreme za grijanje. Daljnjim razvojem poduzeća činilo se neizostavno da poduzeće u kojemu su glavne djelatnosti servis i montaža grijanja, proširi svoje djelovanje i na prodaju proizvoda za grijanje i kupaonicu. Obiteljsku tradiciju 2016. godine nastavlja Ilija Milardović, a Plinex danas u svojoj ponudi ima sve potrebno za grijanje i kupaonicu, a svoje cjelokupno poslovanje temelji na kvalitetnom proizvodu i konkurentnoj cijeni.

Tako u svojoj ponudi ima keramičke pločice hrvatskog proizvođača Keramika Modus, talijanskog proizvođača Ragno te ostalih različitih europskih proizvođača. Nadalje, u ponudi ima kupaonski namještaj, Roltechnik i Aquaestil kade, tuš kade i tuš kabine, Confluo tuš kanalice, te Grohe, Hansgrohe i ostale mješalice za vodu, kao i Kolo i Inker wc školjke. Iz područja grijanja u ponudi su Vaillant bojleri, radijatori i ostala oprema za grijanje, Heimeier i Herz ventili te sav ostali materijal za grijanje, kao i Junko kotlovi na drva i pelet.

Naše iskustvo je garancija za Vaše zadovoljstvo!

Kontakt

Plinex d.o.o.
Slavka Martinovića 28
35 000 Slavonski Brod

Telefon:
Servis: 035/415-600
Trgovina: 035/415-859
Komercijala: 035/442-484
E-mail: info@plinex.hr

Usluge:
Plinex d.o.o. pruža usluge servisa Junkers i Bosch bojlera, te DeDietrich bojlera, kao i usluge montaže i izrade idejnih rješenja za grijanje. Na temelju Vaših želja izrađujemo idejna rješenja koja će rezultirati maksimalnom iskoristivosti i minimalnim računima. Grijanje je velika investicija i sigurno je važno odabrati dobrog partnera koji će moći prepoznati Vaše potrebe i realizirati Vaše želje.

Područje rada / ciljano tržište:
- Republika Hrvatska
– Brodsko-posavska županija
– Slavonski Brod s okolicom od 40km